Tänään aamulla se oli.. pelkäämäni välipunnitus..

stock-photo-4560470-scale-with-tape-meas

Kaksi viikkoa olen siis tätä projektia tehnyt ja niiden aikana on ollut molemmissa viikoissa kaksi "paastopäivää" (maanantai ja tiistai), muina päivinä olen syönyt pienempiä, terveellisempiä annoksia ja kolmen- neljän tunnin välein (myös paastopäivinä 3-4 tunnin välein..). Tulosta huomasin siis jo viime viikolla kun kerroin että hetki sitten ostetut housut on väljät, mutta määrää en tiennyt paljon oli lähtenyt.

Hiukan harmittaa etten muistanut ottaa alku mittoja joita olisin voinut verrata tänään uusiin. Mutta meinasin että tänään otan mitat ylös ja katson mitä ne on seuraavan kahden viikon päästä kun ruokailu muuttuu siten että paastopäiviä ei ole enää kuin yksi (maanantai).

Eli, pelon sekaisin tuntein nousin vaalle ja en ollut uskoa silmiäni, 6 kiloa poissa!

Tämä siis tarkoittaa sitä että neljän viikon tavoitteeni onkin jo saavutettu kahdessa viikossa, mitä en millään voi uskoa!

Nyt siis tälle viimeisille kahdelle viikolle pitäisi asettaa joku tavoite mutta en tahdo asettaa mitään hurjaa koska olen tottunut siihen että laihdun kilon per viikko. Mutta jos tämä on näin tehokas "kuuri", niin laitan tavoitteeksi 3-4 kiloa. Pettynyt en ole jos tuo 4 kiloa ei tipu, sillä tuo kuusi kiloa jo kahdessa viikossa on todella hieno saavutus! (tarkoittaa 3 kiloa per viikko!), kunhan suunta on alaspäin niin olen kahden viikon päästä tyytyväinen!

Tänään ja huomenna siis on "paasto" joten salaatteja ei tule tehtyä näinä päivinä mutta eiköhän taas loppu viikosta taas! Nyt pitää lähteä lenkille ja viime kerralla huomasin että pitää alkaa pidentää lenkkimatkoja sillä matkat joita olen tehnyt eivät enään tunnu juurikaan, joten pitää lisätä matkaa ja luultavammin tällä viikolla pitää aloittaa kotijumpatkin niin saa vaihtelua urheiluun. (toisaalta olen alkanut nauttimaan lenkeistä niin paljon että en tiedä tarvitsisinko muuta urheilua kuin sen jos lisäisin matkan pituutta.. aika näyttää.)

Nyt siis heips ja kaikki liikkumaan, siitä se hyvä mieli tulee!