Heipati hei!

Tänään oli päivällisenä tavallista kevyempää mutta ihan mielettömän hyvää! Päätin testata jalostajan Pestorisottoa koska kahden lapsen hääriessä ympärillä sitä välillä tekee mieli tehdä nopeaa, joten päädyin testaamaan tätä kun tytöllä oli vielä lounaaksi jäänyttä keittoa.

En ollut koskaan syönyt risottoa joten en tiennyt mistä olin jäänyt paitsi, nyt seuraava intohimoni salaattien lisäksi on kokeilla tehdä ihan oikeaa risottoa oikea oppisesti! Tämä on kevyttä jos sen niin haluaa tehdä joten laihduttamisenkaan ei pitäisi olla este.

 

pestorisotto%20ja%20k-m-salaatti-normal.

Salaatin jonka tein tämän lisukkeeksi oli Katkarapu-mangosalaatti sivulta 206.

katkarapu-mangosalaatti-normal.jpg

Ohjeessa oli että olisi pitänyt käyttää katkaravun pyrstöjä ja siivota itse ne mutta koska kävin lähikaupassa, siellä ei myydä sellaisia joten päädyin suolaliemessä purkitettuun pikkukatkarapuun.

Salaatti oli mangojen takia hedelmäinen mutta veivät kyllä salaatissa yliotteen niin ettei katkarapujen makua erottanut. Salaattikastiketta ripottelin sen verran mitä koin sopivaksi ja se oli juuri oikea liike. Salaattikastike sopi salaattiin todella hyvin. Risoton lisukkeena oli todella onnistunut, pesto kun jättää sellaisen hassun tunteen suuhun (hiukan karhean poltteen) joten jokaisen haarukallisen jälkeen kun otti salaattia maku hävisi ja tilalle tuli mukava raikkaus.

Annokset olivat oikean kokoisia mutta siitä huolimatta en jaksanut syödä kumpaakaan loppuun vaan mieheni söi loput annoksista onnellisena lisäannoksesta. =)

Tästä voikin päätellä että mahalaukku on pienentynyt tässä kohta kahden viikon aikana huomattavasti! Tänä päivänä laitoin kahteen viikkoon jopa farkut jalkaan jotka ostin viime kuun puolessa välissä ja jouduin toteamaan että ne alkavat olla väljät! Hiukan harmittaa sillä en muista milloin viimeeksi olisi farkut istuneet minun jalassa niin hyvin kuin nuo mutta sitten toisaalta pitää olla onnellinen että vaatekoko pienentyy.. Se vain pitää kahden viikon päästä viimeistään käydä vaatekaupassa kun ensimmäinen osio on ohi ja toinen alkaa.