....Sunnuntai ehtoo ja ihmisetkin kahtoo... tai siltä ainakin viimeeksi kaupassa tuntui.. jotenkin nyt on sellainen vaihe ilmeisemmin menossa että luulen kaikkien tuijottavan ja en nimenomaan sitä haluaisi ihmisten tekevän.. olin ihan suht ok siihen että ihmiset kattovat (tai ainakin luulin välillä niin) vielä ennen tätä prosessin alkua mutta luulen että se johtui raskausmasusta ja nyt en sitä haluaisi tuntea, katseita nimittäin.. Veikkaan kunhan pääsen yli puolen välin tässä laihduttamisessa niin sitten alan olla taas sinuit itseni kanssa, tai niin ainakin luulen.. Huominen jännittää ihan mielettömästi ja paineita on kovasti koska en pääse tänään lenkille kun koko päivän tulee vieraita käymään! Tilanne harmittaa mutta minkäs sille voipi.. näitä päiviä tulee kun ei pääse lenkille, joten pakko se kai vain on tottua.

Hiukan myös mietityttää ensi viikon lauantai kun ollaan menossa kaverin valmistujaisjuhliin ja tiedän että siellä on yhtä sun toista tarjottavaa, eli miten ihmeessä voin kieltäytyä herkuista juhlissa?! Luultavammin pitää vain tehdä niin että otan jotain mutta vain vähän ja sitten juhlien jälkeen pitää vain lähteä pitkälle lenkille kuluttamaan syödyt kalorit. Se kumminkin selviää vasta lauantaina joten turha siitä stressiä ottaa..

Veden juominen niin paljon kuin pitäisi juoda on alkanut maistua puulta, josta pelkään että se vaikuttaa nesteytykseeni.. toivottavasti ei kun niin hienosti lähti käyntiin.. tietty oon pakottanut itseni juomaan isoja mukillisia pitkin päivää mutta en tiedä onko riittävästi.. pitäisi varmaan testata paljon tuohon mukiin oikeen menee vettä ja laskea yhtenä päivänä kuinka monta mukia juon, siitähän se selviäisi paljon sitä tulee juoduksi.

Sitten tämän päivän salaatteihin.. tein siis lounaaksi ja päivälliseksi salaatit.. Molempien olisi kuulunut olla kylmiä salaatteja mutta päätin salaatissa 11:ta että tahdon sen lämpimänä joten se tuli testattua ensiksi niin, mies maistoi sitten kun oli jäähtynyt salaattia uudestaan ja sanoi olevan yhtä hyvää joten sen voi tehdä siis kumpana vain!

Salaatti numero 11 on sivulta 154.

Paahdettu paprika-pastasalaattipaahdettu%20pastasalaatti-normal.jpg

Tämän salaatin kanssa sopii todella hyvin ohuet kalkkuna fileepihvit jotka on kevyesti maustettu suolalla ja pippurilla! Paahdetut paprikat on todella maukkaita ja tulevat todella vahvasti esiin, mikä on mielestäni hyvä asia. Kaprikset ei onneksi pompannut esille kuin pienenä vivahteena sillä en ole ennen pitänyt niiden voimakkaan maun takia niistä, nyt opin jopa pitämään niistäkin! Anjovista en ole koskaan sietänyt missään muodossa mutta salaatin ohjeessa oli se joten pitihän se mennä ohjeen mukaan, onneksi eivät maistuneet siellä joten mieheni lisäsi omaan annokseensa niitä mikä oli hyvä, saatiin se pois jääkaapista!

Jos joku on joskus kiinnostunut ohjeesta lisään sen mutta muuten en lähde kirjoittamaan sitä (syy on se että aikani on tällä hetkellä aika rajattu kun pitäisi kotihommiakin keritä tekemään ennen kuin tytöt heräävät päiväunilta..)

Salaatti 12:ta löytyy sivulta 228.

Kana-perunasalaatti

kana-perunasalaatti-normal.jpg

Tämä salaatti on aika hauska, se on kevyttä mutta samalla raskasta.. siinä sekoittuvat kevyt broileri, kesäkurpitsa, paprika (omassa tapauksessa tomaatti kun paprikat loppuivat lounaan takia..) ja raskas peruna, keitetty kananmuna ja majoneesi (itse käytin kevyttä majoneesia enkä sitäkään paljoa, lisäsin rasvatonta jugurttia lopun määrän..)

Todella hyvää ja täyttävää! Tätä salaattia voi siis suositella tarjottavaksi ihan vaikka vieraillekin/juhlissa buffee tyylisessä ruokapöydässä!

 

Näillä siis tänään ja huomenna olisi siis punnitus! siihen asti, adieu!