laihdutus-hedelmat-normal.jpg

Kuva lainattu

Tänään on kolmaspäivä laihdutusta ja olo on hassu.. Samalla kun olo tuntuu todella puhdistetulta, samalla on tullut pieniä sivuoireita siitä että on jättänyt kofeiinin pois. Päätä on särkenyt eilen ja tänään aina aika ajoin, mutta ei niin että olisi tarvinnut lääkettä tänään enään ottaa. Eli elimistö on tottumassa siihen ettei sitä nyt saakkaan siinä määrin mitä ennen. Vesi linjalla juomapuolella siis menty jo kolmatta päivää.

Aamupalaa en ole kohta kolmeen kuukauteen kerinnyt syödä mutta nyt olen hiljalleen palaamassa siihen että aamupala syödään ja että se olisi ravinteikasta monivilja puuroa mehukeiton kera.

Image7-normal.jpg                   

Kuva lainattu

Aamulla siis söin banaanin ja persikan ja vettä janoon (ja voin sanoa että kahden päivän puhdistus kuurin jälkeen en voi sanoa kuin että, voi vitsi miten hyvältä voi jopa banaani maistua!). Lounaaksi söin tomaattikeittoa, palan ruisleipää, lasin maitoa ja kaksi viipaletta ananasta, sekä vettä janoon. Välipalaksi olisi tarkoitus syödä vielä omena ja vettä janoon, päivällisellä lihaa ja Salaatit-kirjasta (Elena Balashova, katsokaa ensimmäinen blogi kirjoitus Moikka maailma!) hernesalaatti, sekä 1-2 perunaa (riippuu koosta) janoon vettä. Iltapalaksi olisi sitten tarkoitus syödä rahkaa ananaksella ja janoon vettä.

 

344-Liikunta_raskauden_jalkeen-normal.jp

Kuva lainattu

Maanantaina tuli liikuttua kahteen otteeseen tunnin verran ja eilen tuli liikuttua kahteen otteeseen mutta toisesta muistin katsoa kellosta noin ajan, eli siellä tuli oltua 45 minuuttia. Tänään kävelin kauppaan joka on kävellen 15-20 min kävelymatkan päässä (riippuu tietenkin miten nopeasti kävelet) joten siellä hyötyliikunnassa tuli oltua tunti (onhan se kaupassa sisälläkin kävelyä..huomaa hymyilevä silmän vinkkaus tekstissä..), vielä olisi tarkoitus ennen päivällistä käydä koirien kanssa tunnin lenkillä joten tänäänkin on liikuttu niin että on hyvä mieli nauttia saunasta ja lasillisesta pepsi maxia (se kun on sokeritonta, siinä on käytetty aspartaamia ja asesulfaami K:ta joten voin hyvällä omallatunnolla juoda sen lasin..). Tätä liikunta määrää jos jatkan niin ihmettelen jos ei ala kilot karista samalla kuin lumet sulavat ja kevät, sekä kesä saapuu!

kev%C3%A4t001-normal.jpg

Kuva lainattu

Kunhan kerkiän tämän päivän päivällisen jälkeen koneelle ja saanut kuvat ladattua kamerasta tulen kertomaan miltä päivälliseksi tuleva hernesalaatti maistui ja näytti.. Joten seuraavaan kertaan!